Om Företaget

Stark betong i Högsby

Vi är Högsby Grus & Betong AB! 

Vi – fyra bröder startade företaget 1977 och expanderar kontinuerligt. Vi har egna grus och bergtäkter. 

Här i företaget är det viktigt med en lokal förankring. Vi vill finnas lokalt med att kunna erbjuda betong i Högsby, men har möjlighet att arbeta över en stor geografisk yta.

Vi är stolta och glada över att ha kunnat serva mängder av nöjda kunder under vår tid i branschen. Våra kunder är det viktigaste vi har, och vi ser gärna långvariga samarbeten med allt vi har att erbjuda. 

Kontakta oss gärna för att få reda på mer om företaget. Vi ger gärna flera referenser på arbeten vi har utfört och människor vi har utfört dem till. Det är dags att du blir en del av vårt team!

EXPERTIS

Kundens önskemål är alltid det som står i centrum, men med vår expertis och erfarenhet kan vi ge råd och tips om vad man bör undvika och hur man bäst går tillväga för att få ett jobb utfört på rätt sätt. Ta därför hjälp av oss från början av projektet, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Gör dröm till verklighet.

LÅGA PRISER

Det är oerhört viktigt för oss att vi inte ses som ett exkluderande, elitistiskt företag. Vi ska kunna serva alla när som helst, i princip var som helst och till ett billigt pris. På så sätt har alla möjlighet att genomföra sina drömmar. Vi gjuter grunden som ni senare kan stå på.

Priser för alla behov.

MILJÖTÄNKANDE

Vi på Högsby Grus & Betong AB är ett team som brinner för betong, trots att betong inte brinner. 

Ett tydligt miljötänkande genomsyrar hela verksamheten. Vi följer och vidareutvecklar de miljöföreskrifter som finns och vidareutbildar vår personal kontinuerligt.

Det finns många anledningar att välja betong. Det är säkert, inte bara mot brand, utan också för vardagsslitage. Betong är smidigt att arbeta med, går snabbt att konstruera och kräver minimalt underhåll. För ditt hus är det vackert och passar för alla omgivningar. Det håller dig varm under vintern och sval under sommaren. För alla behov är betong lösningen, och vi tillhandahåller den.