Betong

Trygg och säker som betong i Högsby

Välkommen till Högsby Grus & Betong AB, ett företag som ger dig snabb, trygg och säker service inom betong i Högsby med omnejd. Vi kan erbjuda en mängd tjänster för ditt behov inom betong. Dessutom kan vi skryta med ett stort utbud av material för alla tillfällen men med samma höga kvalitet. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan erbjuda, så svarar vi gärna på de frågor du kan tänkas ha.

Med stor flexibilitet

Med stor flexibilitet när det gäller material, elementtyp, ytstruktur och geometrier kan vi erbjuda dig som kund ett brett utbud av betong. Vi arbetar med privatkunder, företag och industri och ger dig alltid material med lågt underhållsbehov, lång hållbarhet, reducerade byggtider och hög kvalitet.

Tjänster

Högsby Grus & Betong AB kan erbjuda en mängd olika betongkvaliteter i Högsby. Vi arbetar med stor flexibilitet och med vårt stora utbud av material kan vi garantera möjligheten till nytänkande, innovationer och klassiska arbeten. Med lång erfarenhet och stor kunskap om branschen kan vi garantera dig ett förstklassigt jobb varje gång vi är ute.

Leverering av färdig betong med roterblandare och 10 m ränna

Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan göra för dig. Vårt team står redo att serva och kan ge dig både kostnadsförslag och rekommendationer om vad som kan och bör göras. 

REN GJUTNING!

Det personliga familjeföretaget med en naturlig betong.